Obavijest o sprječavanju sukoba interesa

Temeljem članka 80. Zakona o javnoj nabavi naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi s gospodarskim subjektom ako čelnik tijela ili član upravnog ili nadzornog tijela tog naručitelja kao privatna osoba te sa njim povezane osobe (bračni ili izvanbračni drug, srodnici po krvi u uspravnoj lozi, braća i sestre te posvojitelj, odnosno posvojenik) kao privatne osobe istovremeno s obnašanjem dužnosti, u tom gospodarskom subjektu: 

obavlja upravljačke poslove ili je vlasnik poslovnog udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjelujem u upravljanju odnosno kapitalu sljedećih gospodarskih s više od 0,5%. 

Ugovori sklopljeni protivno navedenoj odredbi, ništetni su.

Gospodarski subjekti s kojima naručitelj Pula Film Festival ili s njim povezane osobe ne smiju sklapati ugovore o javnoj nabavi u smislu članka 80. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 90/2011) jesu: 

Obrt TOP PROGRAM, vl. Nikola Milat, Put za Marleru 22, Ližnjan

SANI.TRES d.o.o., Dobricheva 17, Pula


Planovi nabave

Plan nabave Pula Film Festivala za 2022. godinu preuzmite ovdje. 

Plan nabave Pula Film Festivala za 2021. godinu preuzmite ovdje. 


Pregled sklopljenih ugovora

Pregled sklopljenih ugovora pogledajte ovdje. 


Jednostavna nabava

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave preuzmite ovdje.


Aktualni pozivi i natječaji


 

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju stranice i korisničkog iskustva. Odluka o tome želite li dopustiti kolačiće ili ne je na Vama. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.